Huisarts in opleiding

Op 1 oktober is dr. Jasper Meyvis gestart als HAIO (huisarts in opleiding) in onze praktijk.

Dr. Meyvis studeerde af als arts in 2019. Hij vervolledigt de volgende drie jaar zijn specialisatie-opleiding tot huisarts. Onze praktijk is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid (FOD) en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor Huisartsenopleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

Praktijk Arzo wil een echte opleidingspraktijk zijn omdat we het belangrijk vinden dat jonge artsen tot goede huisartsen gevormd worden. Ook wij hebben ooit veel mogen leren van ervaren collega’s.

Jasper werkt volwaardig mee als arts in onze praktijk, in nauwe samenwerking met en onder supervisie van alle artsen. Dagelijks is er uitgebreid overleg. Zo blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

Als opleidingspraktijk worden we voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een huisarts in opleiding betekent voor ons een meerwaarde om de kwaliteit van ons werk te kunnen verbeteren. Dit is een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening voor alle patiënten van Praktijk Arzo.

Met vragen of opmerkingen hierover kan u altijd bij ons terecht.