Bij Praktijk Arzo stellen we alles in het werk om uw afspraak zo vlot mogelijk te laten verlopen. Om een afspraak te maken bij één van onze artsen, hebt u verschillende mogelijkheden:

U kan als patiënt zelf online of via de mobiele app een afspraak maken bij de artsen.

Onze online agenda is heel gebruiksvriendelijk zodat u gemakkelijk een afspraak kan boeken op het moment dat het u uitkomt.

Meer informatie kunt u terugvinden in het stappenplan.

  • Telefonisch op 014 41 43 53

Telefonisch een afspraak maken kan van maandag tot vrijdag tijdens de openingsuren van het secretariaat van 8 tot 12 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.

  • Aan de balie van het secretariaat (voor een volgende raadpleging)

Opgelet!

  • Acute ernstige ziekte kan niet altijd voorzien worden. Daarom worden er elke dag afspraken gepland voor dringende consultaties. Ook als u online geen vrije afspraak vindt, mag u ons voor dringende zaken altijd bellen!
  • Dringende gevallen worden natuurlijk altijd geholpen, eventueel na telefonisch contact. Het kan dus gebeuren dat u even moet wachten ondanks uw afspraak.
  • Voor een gewone raadpleging plannen we ongeveer 15 minuten in. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, kan u telefonisch vragen of het mogelijk is een langere afspraak te maken.
  • Maak één afspraak per persoon! Als u met meerdere gezinsleden op raadpleging komt, maakt u voor elk gezinslid een afspraak. Zo kunnen we aan elke patiënt de nodige aandacht besteden zonder in tijdnood te komen.
  • Bent u nieuw in onze praktijk? Dan meldt u zich best eerst telefonisch aan.
  • Bent u een medisch afgevaardigde? Voor u voorzien we speciale afspraakmomenten.

Een afspraak annuleren?

Is een geplande afspraak om de een of andere reden voor u toch niet haalbaar? Verwittig dan zeker tijdig het secretariaat.

Niet-geannuleerde afspraken voor raadplegingen kunnen worden aangerekend. Als u te laat op uw afspraak komt zonder te verwittigen, dan kan het zijn dat de arts u pas op een later tijdstip kan zien.

Huisbezoek?

Aangezien er in de praktijkruimte betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, adviseren wij u indien enigszins mogelijk altijd naar de praktijk te komen.

Als u te ziek, (tijdelijk) beperkt of slecht te been bent, kan u telefonisch om een huisbezoek vragen bij voorkeur vóór 12 uur ’s middags. Vermeld bij uw aanvraag duidelijk naam, adres en telefoonnummer van de patiënt en ook de aard van de klachten.

Wij proberen in de mate van het mogelijke de huisbezoeken dezelfde dag nog af te werken en geven prioriteit aan dringende huisbezoeken.